The happy goddess  in you

Textielatelier waar sinds 2017 vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Dierbaar textiel


Geeft de mogelijkheid om jouw Dierbare stof uit een bijzondere tijd bij je te dragen door er een gebruiksvoorwerp voor de aankomende van te maken.

Ik ben gespecialiseerd in het maken van meditatiebenodigdheden, kussens, tassen, hoofddoeken en lijkwades van gerecyclede stoffen en Dierbaar textiel.


Het bijzondere aan deze geschenken zit in het textiel, jouw textiel wat niet gewassen wordt en daardoor blijft zoals het is tot in de vezels die je bijstaan en troosten in de verwerking van het leven vanuit dankbaarheid en vergeving.

Het ontwerp is niet standaard maar gemaakt vanuit passie voor het leven want diep van binnen weet je dat je innerlijke kracht je op weg helpt.


In het Textielatelier kun je met je uitgezochte Dierbare textiel langskomen na het maken van een afspraak voor dit intake gesprek: 06-53684451, zodat alle aandacht voor jou is gereserveerd. Hier begint het proces namelijk al met textiel wat je hebt gevonden.


Ik krijg terug dat dit een belangrijke start is om mét of zonder dierbaren met zorg te doen.
Thuis zijn er al allerlei herinneringen losgekomen. Neem deze gewoon allemaal mee naar het textielatelier. Daar gaan we verder want met liefdevolle aandacht kun je de verhalen vertellen die bij jouw meegebrachte stoffen horen.

Hierna stel je met je Dierbare stof een kleurenpalet samen rond jouw gekozen item, een tas, meditatie of lounge kussen. Er is een grote diversiteit aan stoffen van The happy goddess in you, die uit gerecyclede stoffen en kleding bestaat die je rijkelijk gebruiken mag.


Intake gesprek is 2.5 uur en onder het genot van versnaperingen, heerlijk verse koffie, ontwerpen we een pracht van een Dierbaar product.
Levensverhalen en herinneringen krijgen veel aandacht in de liefdevolle omgeving in het textielatelier.

De waarde van dit proces is: 55.-


Het maakproces gebeurd op een afgesproken moment in de week.
Voor de verbinding luister ik tijdens dit maakproces de lievelingsmuziek uit de tijd van het Dierbare textiel maar ook de lievelingsmuziek van de ontvanger van het kussen. Ik stuur je procesfoto's zodat het kussen of je tas naar je toe groeit en langzaam eigen kan worden.
De waarde voor dit proces is: 125.-

Een Bezielingsdag duurt van 10u tot 17u de dag start met een bezegeling 'van emotie naar wijsheid' behandeling*, een gezonde lunch, het samenstellen van de stoffen, het maakproces met procesfoto's, lievelingsmuziek en een persoonlijk kussen.
Daar vraag ik een waarde voor van: 255.-


Behandeling van emotie naar wijsheid* is aandacht voor bezinning op wat je diep van binnen al weet namelijk jouw wijsheid.
De 5 Boeddha families hebben elk een emotie en deze kun je transformeren naar wijsheid.

Wat staat er nog in de weg om de stofjes uit het verleden helemaal te verwelkomen nu op dit moment? Tijdens deze sessie kun je kennis maken met het wijsheidselement van jouw emotie en een nieuwe start maken met de liefdevolle herinneringen van jouw Dierbaar textiel. De behandeling duurt 1,5u en de waarde 75.- en is ook los aan te vragen.


Samen-geef-kado is een persoonlijk product wat je samenstelt met scala aan lapjes textiel van vrienden, familie en dierbaren.
Het ontwerpen tijdens het intakegesprek van ongeveer 2.5 uur, foto's die ik je stuur tijdens het productproces, draaien van de lievelingsmuziek, productie van minimaal 2 werkdagen heeft een waarde tussen de 255.- tot 300.-
Het Samen-geef- kado, het kussen, de meditatiemat, de tas of de lijkwade, bestaat uit vele verschillende lapjes die liefdevol bij elkaar worden geplaatst, en zo een palet van kleuren, texturen & herinneringen wordt.Op Instagram: the_happy_goddess_in_you_ post ik elke week de avontuurlijke belevenissen uit het textielatelier, laat je inspireren!

Op Instagram en Facebook worden er wekelijks nieuwe belevenissen en foto's gepost en voel je welkom om ook op social media te lezen over de avonturen met gerecycled & Dierbaar textiel
Ik werk op afspraak en je kunt me mailen of bellen


Bezoek ook eens:

www.thehappygoddessinyou.nl
info@thehappygoddessinyou.nl

Insta: the_happy_goddess_in_you

FB: Alina Smit


06-53684451

Kvk 746917

NL 68 KNAB 0258 9331 00


Je bent van harte welkom