The  happy  goddess   in  you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Mondkapjes van The happy goddess in you


De mondkapjes zijn ontstaan in een bijzondere tijd waar The happy goddess in you elke ochtend een Dagstart  meditatie van Suze Maclaine Pont, deed.
Een Dagstart, een Stilte tijd op een Stilte plek, in deze Corona tijd waarbij ik diep van binnen ontdekte wat  ik moest doen voor de wereld & mezelf.

Daar kreeg ik het idee om van de stoffen die in het atelier liggen om, naast de stilte plekken van textiel en Dierbare stoffen ook mondkapjes te gaan maken.

Middels een bestaand patroon van de Airsoft ontstonden er allemaal stoffen combinaties.
Net zo als de Stilte plekken , de meditatiekussens en matten kun je aangeven wat je lievelingskleur is.Voor 15.- (inclusief verzendkosten) maak ik een mondkapje in jouw lievelingskleuren, welke wasbaar is (liefst in een waszakje, handle with care), en aan twee kanten te dragen is. 

Onderaan deze pagina zie je enkele voorbeelden van mijn mondkapjes. 

De klant heeft aangegeven wat de lievelingskleuren waren en via beeldbellen heb ik de stoffen bij elkaar gelegd. Dat kun jij ook! 06-53684451


De schuifknoop maakt dat alle mensen klein en groot het kapje kunnen afstellen op het achter hoofd. Op Instagram  en Facebook is er een filmpje gepost met een instructie voor jou.


Afstel methode van het mondkapje
De  juiste afmeting voor het mondkapje verkijg je door: 

1- De schuifknopen naar buiten te trekken, het koord wordt langer en je kunt het nu over je hoofd heen leggen.
2- Het kapje voor je mond te plaatsen.

3- Breng de schuifknopen naar je achterhoofd, rust op je oren als een bril, hoog bij de bobbel die daar zit.

4- Trek de buitenste knoopjes richting je oren zodat het koord kleiner wordt en ook boven je oren stevig zit op maat.


Op Instagram: the_happy_goddess_in-you,  en Facebook: Alina , Facebook The happy goddess in you wordt er bijna elke dag een bericht gepost om je op de hoogte te houden van de nieuwste kleuren combinaties die ter plekke voor de klant naar wens worden gemaakt.

Deze posts zijn ter inspiratie en kunnen je laten zien wat mogelijk is.
The happy goddess in you werkt met unieke materialen.

Dat maakt het mondkapje zo speciaal, het wordt naar wens gemaakt om een ander niet te besmetten.Het mondkapje helpt niet om jezelf te beschermen tegen het Corona virus, maar kan ons inziens mogelijk wel bijdragen in het helpen tegen de verspreiding van virussen.

Niet voor jezelf dus, maar doe het voor anderen.
 I save you  and you save me.