The  happy  goddess   in  you
Atelier waar vintage, gerecycled & Dierbaar textiel een nieuw leven krijgen.

Reviews & Verkooppunten


Review van klanten zijn erg belangrijk om de kwaliteit hoog te houden:

 • "The happy goddess in you heeft me de verschillende kussen vullingen laten voelen; stro uit de wei, hennep haksel, katoen- pulp of boekweitdoppen. Ik kon het vergelijken. Ik mocht echt de tijd nemen om tot een besluit te komen. In het atelier waren veel stoffen waar ik uit kon kiezen. Het werd een warm bordeaux van fluweel. Het klopte met de functie van het kussen en het klopt nog steeds. Het nodigt me uit om rustig tot mezelf te komen in deze drukke tijd". van Abel.


 


 • "Al langere tijd stonden yogakussentjes op mijn verlanglijstje! In september 2019 maakte ik een afspraak om, met voor mij belangrijke stofjes, een keuze te maken voor de yoga kussens. Na uitleg hoe Alina deze maakt en waarom werd ik steeds enthousiaster! In haar knusse en warme yurt, vroeg Alina mij welke kleuren belangrijk voor mij zijn en goed passen in mijn ruimte.Na wat in gesprek te gaan over combinaties maken en het uiteindelijke plan, ging Alina aan het werk.  Na een weekje stuurde ze wat foto’s over aanvullingen wat betreft kleurencombi’s en vroeg wat ik daarvan vondTijdens dit hele maakproces werd ik op de hoogte gehouden.Op een liefde volle en meelevende manier ben ik door Alina begeleid!Dank je wel!" van Nellie • "De yogamat die Alina voor mij heeft gemaakt is een wonder van schoonheid en eenvoud tegelijk.
  Alina werkt met gebruikte materialen, een idee dat me zeer aanspreekt. Mijn mat is gemaakt van twee lagen wol met een molton ertussen, prachtig afgewerkt met fijne knoopsteekjes langs de randen. Zo'n mat waar je wel even aan moet zitten als je er langs loopt. Ik voel me gedragen door het comfort van de mat en de liefde waarmee deze gemaakt is." 
  Dorien van www.eigenwijsheidsontwikkeling.nl • "The happy goddess in you heeft voor ons gezin een plek gecreëerd met een ronde mat waarbij aan de zijkant allemaal bergkristalletjes zijn geborduurd. Ronde kussens met eekhoorntjes, paardjes, olifantjes, draakjes kunnen in een kring bijgezet worden. Mijn leven is er mooier en gezelliger van geworden omdat de kussens afgestemd zijn op de hoogst haalbare liefde." van H. te B. • "Het 40 bij 50 kussen is ideaal voor Yin yoga het ondersteunt mij beter dan een zachte bolster. Ook de Saddle (een moeilijke pose op de rug) lukt mij nu met gemak, een kwartier volhouden en me tegelijkertijd ontspannen." van een Yoga teacher. • "Bedankt voor alle moeite voor het kussen: het is een mooi kussen waar ik super blij mee ben".  van een moeder en yoga beoefenaar.


 • "De kussens zijn echt Top!" van een beginnende stilzitter • "The happy goddess in you maakt prachtige kussens en matten op maat van mooie stoffen in prachtige kleuren. Allemaal details en alles met liefde en zorg gemaakt!" van een eigenaresse van Yogastudio in Hilversum


 • "De paarse kussens zijn mooi en fijn, heerlijk. Precies in de kleuren van ons bedrijf."
  van een psycho-therapeuten centrum


 • "Dank voor dit mooie meditatiekussen! Mijn zoektocht naar een geschikte die oké is én die ik mooi vind is voorbij." van een beoefenaar • "Fijn dat The happy goddess in you met zoveel tijd en aandacht naar mijn Dierbare stoffen heeft gekeken en uiteindelijk ronde meditatie kussens maakt voor mijn nieuw op te zetten kindercentrum." van N. te B

 

Verkooppunten van meditatiekussens :
p.s. Heb je een persoonlijke wens kun je een afspraak maken  met Alina 06-53684451 

 • Ananda Yoga goed in Je ware aard vinden & Vreugde vermeerdert door het te delen.
  www.anandayoga.nl, Boomberglaan 18, 1217 RS, Hilversum
 •  Atelier The happy goddess in you goed in:  warm hart & kleurenliefde, zou je van te voren willen bellen? 
  06-53684451
 • Soulstore hand-picked with love goed in: Unique gifts that toch your SOUL.
   
  www.popupstorehandpicked.nl  Fnidsen 54, 1811 NH Alkmaar